• Офіційний партнер
  • Генеральний медіапартнер
  • Титульний партнер
  • Партнер запливу 1,5 км
  • Офіційний хронометрист
  • Партнер Велоетапу
  • Партнер Забігу 5 км
  • Організатор

Новини

19.05.2021

Важлива інформація для учасників DRAGON CAPITAL СПРИНТ ТРИАТЛОН КУБОК КИЄВА 2021

Учасники основної дистанції старту DRAGON CAPITAL СПРИНТ ТРИАТЛОН КУБОК КИЄВА 2021 мають подолати три етапи: проплисти 750 м у Дніпрі, проїхати 20 км на велосипеді та пробігти 5 км вулицями столиці.

 

Станом на 14 травня температура води у Дніпрі становила +12,0°. Оскільки погодні умови у Києві постійно змінюються, тож ми розробили три сценарії проведення плавального етапу.

 

Згідно із правилами проведення триатлонних змагань, температурні заміри води для проведення плавального етапу відбуватимуться у п’ятницю та суботу, 20-21 травня,  — за два дні до старту.

 

Фінальний замір води відбудеться в день івенту, 23 травня, за годину до старту — згідно із правилами Федерації триатлону України.

 

Сценарії проведення плавального етапу:

 

  1. Якщо температура води буде нижча за +12,9°, то плавальний етап скасовується. У такому разі змагання переводяться у формат: 2,5 км біг + 20 км вело + 5 км біг.

 

  1. Якщо температура води становитиме від +13,0° до +15,0°, учасник матиме два сценарії проходження дистанції на вибір

 

            1) 400 метрів плавання (скорочена дистанція) та включення до офіційного фінішного протоколу;

           2) не брати участь у водному етапі, а розпочати проходження дистанції відразу з велоетапу. В цьому разі учасник отримає медаль фінішера, але не буде включений до фінішного протоколу (DNF).

 

  1. Якщо температура води становитиме +15,0° і вище, то проводиться повноцінний старт з плавальним етапом у 750 метрів.

 

Нагадуємо, для участі у змаганнях DRAGON CAPITAL СПРИНТ ТРИАТЛОН КУБОК КИЄВА 2021 всім учасникам необхідно мати ліцензію Федерації триатлону України.

 

Ліцензія на рік (з полісом страхування) коштує 1000 грн. Придбати її можна на сайті Федерації триатлону України (triathlon.org.ua).

Разова ліцензія (без полісу страхування) коштує 300 грн. Придбати можна на Експо у переддень старту.

 

Також у межах заходу відбудеться Чемпіонат України з триатлону 2021, у якому професійні атлети зможуть позмагатися за чемпіонський титул і пройти кваліфікацію на міжнародні змагання.

 

Довідка:

Triathlon Ukraine — це спільний проєкт компанії Run Ukraine та триатлонної команди Sapik Team. У 2021 році Triathlon Ukraine організує 4 старти: змагання з дуатлону та триатлону. У межах кожного старту, окрім основних, будуть також індивідуальні змагання з бігу або плавання.